PM till SYTS Specialen 2018, rasspecialutställning inofficiell Tånga Hed, lördagen den 27 oktober

Tävlingsbekräftelse.

OBS! Nummerlappar hämtas ut på plats. I kuvertet, tillsammans med nummerlapparna, finns även biljetter till förbeställd katalog, lunch och middag!

Katalog går även att köpa på plats, Obs! begränsat antal. Katalogerna är numrerade på framsidan då ett lotteri anordnas på dessa.

Vägbeskrivning: Från E20 norrifrån sväng av 2:a avfarten, söderifrån sväng av första avfarten skyltat Vårgårda, följ skyltning mot Tånga Hed. Kör där förbi första infarten (med portalen) och tag den andra in på området. SYTS hittar du vid en lång, låg byggnad, till höger om den stora Tångahallen.

Vaccinationsbestämmelser: Deltagande hund skall vara vaccinerad mot valpsjuka enligt följande: Hund under ett års ålder: vid lägst tio veckors ålder. Hund över ett års ålder: skall vara vaccinerad vid lägst 10 mån.ålder och därefter får den senast utförda vaccinationen inte vara utförd för mer än 4 år sedan. Förstagångsvaccination skall vara gjord minst 14 dagar före tävlingsdagen. Samtidigt erinras om SKK:s rekommendation att deltagande hundar vid tävling bör vara vaccinerade även mot parvovirusinfektion.

OBS! VALPAR UNDER 4 MÅN FÅR EJ VISTAS I UTSTÄLLNINGSHALLEN.

Domare: Sergio Amien, Spanien.

Antal anmälda hundar: klippta 9 st, valpar 12 st, vuxna 45 st, totalt 66 st.

Bedömningen startar klockan 09.00.

Fika finns att köpa på plats.

Under lördagen finns möjlighet för intresserade att titta på KM i Rallylydnad och Agility strax utanför utställningshallen. I mån av utrymme för fler ekipage kan anmälan göras på plats! Start beräknas till ca kl. 13.00

OBS! Kontant betalning eller Swish, gäller även kväll! Tänk på att ta med sedlar i mindre valörer och mynt då vi har begränsad växelkassa.

På kvällen i samband med den gemensamma middagen, som startar ca. kl.19.00 (exakt tid meddelas efter BIS), har vi ett flertal lotterier (även under dagen) och sist (men inte minst) vår populära auktion. Skänk gärna priser till lotterier eller någon sak till auktionen. Dessa kan lämnas på plats. Valfri egen dryck till middagen medtages av var och en.

Frågor!? kontakta Lotta Jacobsson: 0709696083, lottayork1@gmail.com

 

SVENSKA YORKSHIRETERRIERSÄLLSKAPET

Hälsar Er alla hundans varmt välkomna!

 

 

PM som PDF:

SYTS UTST. PM 2018 (1)