Meddelande från Valberedningen

Kan du tänka dig att bidra till SYTS utveckling genom att sitta i styrelsen?

En engagerad styrelse med driv och en blandning av olika kompetenser är en förutsättning för nöjda medlemmar, ett tryggt- och trivsamt klimat och en stabilekonomi.

Nu undrar SYTS valberedning om du kan tänka dig att engagera dig i styrelsen? Vi söker ledamöter, suppleanter och dig som vill arbeta i valberedningen. Alla ska tillträda vid årsmötet i februari 2023.

Många olika kompetenser behövs, men det viktigaste är att man är beredd att ge av sin tid och att man brinner för rasen yorkshireterrier. Ingen ersättning utgår, men det kanske kan kompenseras av umgänge med trevliga kollegor och med egen utveckling på vägen.

Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av styrelsearbete, t ex i en idrottsförening eller bostadsrättsförening eller kanske via arbetet (men det är inget krav).

Är du intresserad och vill veta mer?

Maila oss på valberedning@syts.se senast den 15 november 2022.
Vi vill ha kontakt med dig som kan vara intresserad nu eller i framtiden, eller bara är nyfiken att få veta mer om vad styrelsearbete innebär (om du inte har tidigare erfarenhet).

Om du inte själv kan tänka dig detta får du gärna höra dig för bland vänner och bekanta, om du känner någon du tror är lämplig.

Med vänliga hälsningar
Valberedningen.